Fönsterputs i Hudiksvall

Fönsterputsning i hem och offentlig miljö

Duktiga fönsterputsare

Frihemservice erbjuder fönsterputsning i privata hem och affärslokaler, kontor och butiker i Hudiksvall med omnejd.

Snabb och effektiv fönsterputsning

Våra duktiga fönsterputsare arbetar snabbt och effektivt. Självklart lämnar vi ett skinande resultat. Fönsterputsning i hem eller fritidshus kostar oftast mindre än vad kunden tror. Delvis på grund av att vi arbetar snabbt men också tack vare rutavdraget.

När du beställer fönsterputsning kan du välja till karmrengöring och avtorkning av fönsterfoder och och fönstersmygar för att få ett extra fint resultat.

2-sidiga, 4-sidiga eller 6-sidiga fönster?

Är du osäker på vilken typ av fönster du har, kan du se exempel på 2-sidiga, 4-sidiga eller 6-sidiga fönster här.

Typ av fönster

Frihemservice har arbetat med fönsterputsning i Hudiksvall med omnejd i över 25 år.

Välkommen att boka din fönsterputsning idag.

Frihemservice AB erbjuder allt inom fönsterputs, städning och lokalvård, även trappstädning och grovstädning av byggarbetsplatser. Våra kunder är privatpersoner, små som stora företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting i Hudiksvall och i stora delar av Hälsingland.

kontakta oss Typ av fönster
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Hemstäd

Tänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka. Vi på Frihemservice har städat privatbostäder i Hudiksvall i över 25 år! Läs mer om våra tjänster inom hemstädning.

Hemstädning
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Rutavdrag

De flesta av våra städtjänster berättigar till rutavdrag. Kontakta oss om du är osäker på vad som gäller i ditt fall, eller besök skatteverkets hemsida med frågor och svar angående rutavdrag.

Skatteverket
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Flyttstädning

Frihemservice är specialister på flyttstädning i Hälsingland. Att packa och flytta är ett krävande arbete. Låt oss hjälpa till med flyttstädningen och lägg din energi på att packa och flytta.

Flyttstäd
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Kontorsstädning

Frihemservice städar kontor, företagslokaler och offentliga miljöer i Hudiksvall med omnejd. Vi ser till att dina medarbetare och kunder kan vistas i en ren och fräsch miljö.

Kontorsstädning