Hemstädning i Hudiksvall 

Hemstäd med rutavdrag

Välkommen till ett nystädat hem

Tänk dig att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka efter vecka...
Så kan tillvaron se ut om du är kund hos oss.

Dammsugning, damning, fuktmoppning och rengöring av kök och badrum.

Frihemservices hemstädning omfattar den typ av städning som bör göras varje vecka: damning, dammsugning, fuktmoppning, städning av toaletter, städning av kök och badrum.

Vill ni ha hjälp med något annat, så går detta självklart att ordna!

Hemstädning varje eller varannan vecka

Vi erbjuder normalt hemstädning varje eller varannan vecka. Självklart kan du även boka enstaka städningar eller få hjälp med storstädning inför eller efter festligheter.

Välkommen att kontakta oss för att boka hemstädning i Hudiksvall med omnejd.

Personligt ansvar för nöjda kunder

Frihemservice AB har erbjudit städtjänster i Hudiksvall i över 25 år. Vi har under många år satsat på personligt ansvarstagande för våra duktiga medarbetare och din kontaktperson håller kontinuerlig kontakt för att se till att du är helt nöjd.

Välkommen att boka ett hembesök där vi kostnadsfritt kan gå igenom dina önskemål och behov för att sedan återkomma med offert på städning.

kontakta oss

Trygg hemstädning

Du kan känna dig trygg när du anlitar Frihemservice för städning av din bostad. Vi har en noggrann rekryteringsprocess, internutbildning, säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti.

Frihemservice värnar om miljön och väljer miljögodkända effektiva rengöringsmedel.

Som kund hos oss har du en egen kontaktperson

Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Flyttstädning

Frihemservice är specialister på flyttstädning i Hälsingland. Att packa och flytta är ett krävande arbete. Låt oss hjälpa till med flyttstädningen och lägg din energi på att packa och flytta.

Flyttstäd
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Rutavdrag

De flesta av våra städtjänster berättigar till rutavdrag. Kontakta oss om du är osäker på vad som gäller i ditt fall, eller besök skatteverkets hemsida med frågor och svar angående rutavdrag.

Skatteverket
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Kontorsstädning

Frihemservice städar kontor, företagslokaler och offentliga miljöer i Hudiksvall med omnejd. Vi ser till att dina medarbetare och kunder kan vistas i en ren och fräsch miljö.

Kontorsstädning
Hemstädning i Hudiksvall med omnejd Frihemservice AB

Fönsterputs

Våra duktiga fönsterputsare utför fönsterputsning i Hudiksvall. Vi putsar fönster och glaspartier i både privata hem och kommersiella lokaler.

Fönsterputsning